Nousussa: Olkapäät Paljastavat Juhlamekot

paljastavat Juhlamekot

Aiemmin olkapäitä paljastavia mekkoja ei suositeltu osaksi juhlapukeutumista, sillä tiukat pukukoodit estivät naisia paljastamasta olkapäitään juhlissa. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja tällä hetkellä olkapäät paljastavat mekot ovat täysin sovelias vaate suurimpaan osaan juhlista. Juhlapukeutuminen onkin nykyään vapaampaa kuin koskaan aiemmin, joten oman tyylin esiin tuominen rohkeasti on täysin sallittua. Mikäli rakastat paljasta pintaa ja olkapäiden paljastamista, ovat olkapäät paljastavat juhlamekot juuri sinua varten.

Olkapäät paljastavat mekot sopivatkin hyvin niin arkeen ja juhlaan. Arkipukeutumisessa olkapäät paljastavat topit, paidat ja mekot tuovat asuun trendikästä eleganssia. Toimistolle olkapäät paljastavat yläosat eivät sovi, mutta muuten arkena olkapäät saavat mielestämme näkyä. Juhlassa olkapäät paljastavat mekot ovat todella seksikkäitä ja naisvartaloa imartelevia ja ne sopivatkin paljastavuutensa ansiosta etenkin kesän moniin juhliin. Olkapäät paljastavat paidat ja mekot ovat monipuolisia vaatteita, sillä niistä saa helposti seksikkään tai arkeen sopivan asusteita vaihtamalla ja eri vaateyhdistelmillä. Lisäksi olkapäät paljastavaa mekkoa voi usein käyttää myös tavallisena mekkona, jos käsivarsille tipahtavat hihat nostaa ylös.

Virallisempaan juhlatilaisuuteen kannattaa valita olkapäät paljastava cocktailmekko, jonka helma on sopivan pitkä, jotta lopputuloksesta ei tule liian paljastava. Olkapäät paljastavat cocktailmekkoon sopii suuret korvakorut tai kaulakoru, joka vie katseen paljaisiin olkapäihin. Tyylistä ei tule liian raskas, jos asusteet malttaa pitää minimissään. Hieman rennompaan juhlaan sopii esimerkiksi olkapäät paljastava maksimekko. Maskimitta ja kevyt materiaali tekevät kokonaisuudesta rennon ja paljaat olkapäät tuovat ripauksen seksikkyyttä asuun. Lopputulos riippuu täysin siitä yhdistääkö mekkoon näyttävät asusteet ja juhlavan meikin vai jättääkö sekä asusteet että meikin huolettomammaksi. Kumpikin käy! Olkapäät paljastava iltapuku on loistava valinta esimerkiksi gaalailtaan tai hääjuhliin. Malliksi kannattaa valita itseään eniten imarteleva malli. Sydämenmuotoinen pääntie, kaunis pitsikirjailu, korsettimallinen vyötärö tai sääret paljastava avonainen leikkaus helmassa ovat vain muutamia mahdollisia vaihtoehtoja, jotka imartelevat monien naisten kroppaa.

128-0373-1845-99-1.jpg (524×700)

Olkapäät paljastavat bilemekot sopivat villimpiin bileisiin hyvin. Niistä on tullut monen nuoren naisen ykkösvaatekappale. Siinä missä virallisemmassa juhlassa olkapäät paljastavassa mekossa kannattaa luottaa pitempiin helmoihin ja minimalistisiin asusteisiin, voi rentoihin bileisiin kuitenkin valita minimittaisen mekon ja näyttävät asusteet. Mekko voi olla myös tiukka, jos tyylistä haluaa todella seksikkään. Seksikkäät tanssikengät viimeistelevät modernin olkapäät paljastavan juhlalookin, joka on tullut jäädäkseen.

Lopuksi jaamme muutaman käytännön vinkin siihen, miten olkapäät paljastava mekko kannatta pukea päälle. Vaikka emme usko pukeutumissääntöihin, vinkkiemme avulla mekosta saa entistä mukavamman ja kauniimman näköisen päällä. Olkapäät paljastavien juhlamekkojen alle kannattaa laittaa alusvaatteet, joiden olkaimet tai hakaset eivät pilkota mekon alta. Olkaimettomat bandeau malliset rintaliivit sopivat olkaimettoman mekon alle hyvin. Rintaliivien on istuttava päällä tiukasti, mutta ei liian puristavasti, jotteivat liivit valahda. Jokaisen naisen kannattaisikin mielestämme satsata kunnon alusvaatteisiin, joita voi käyttää monenlaisten juhlavaatteiden alla. Ihonväriset, saumattattomat rintaliivit, joiden olkaimet voi irrottaa käyvät monen erilaisen juhlavaatteen alle eivätkä näy mekon alta. Monet olkapäät paljastavat mekot istuvat päälle todella hyvin jos valitsee oikean koon. Jos mekko puristaa tai hihat valahtavat liian alas käsivarsille, on mekko väärän kokoinen. Etenkin liian iso mekko on siitä ongelmallinen, että kumartuessa kaula-aukko ei pysy paikallaan, vaan valahtaa liian alas. Ammattilaiselta kannattaakin pyytää rohkeasti apua oikean koon valitsemisessa. Lisäksi juhlaan kannattaa varustautua vaateteipillä, jonka avulla mekon saa entistä paremmin istumaan päälle ilman pelkoa siitä, että vahingossa vilauttaa liikaa ihoa.

Ellen Hollington

Related posts