3 Top Trends For Balkjoler I 2019

Ballkjoler

Du skal bare være top-stylet til din særlige aften, hvor balkjolen er centrum for din skønhed. Hver gang vi skal til en fest, vil vi piger bare gerne se fantastisk godt ud, have det feminine touch og komme med et nyt modestatement. Hos JJ’s House har du uendelig mange balkjoler at vælge imellem i diverse farver, mønstre og stilarter. Her giver vi dig 3 top trends for balkjoler anno 2019, som du bare må vide!

  • Mønstre og farver er på mode

Farver og mønstre er in. Lige nu kan du ikke gå galt i byen uanset, hvordan du vælger at style dig i din nye, lækre balkjole. Vi har et hav af balkjoler, og du kan gå fuldstændig amok i sammensætningerne med sko, tørklæder, tasker og hatte. Lige nu er det topmoderne at kombinere diverse farver og mønstre med hinanden. De farver du normalt vil sige: ”Går de virkelig godt i spænd sammen?” Svaret er ja. Lige nu er trenden at gå totalt crazy, og som om det ikke var nok, så kan du kombinere diverse mønstre med hinanden. Reglen er, at der ikke er nogle regler. Det eneste must-have er en smuk balkjole, og så kan du ellers være kreativ i din styling. Vi opfordrer dig til at være modig og giv dig selv totalt frihed. Se gerne vores udvalg af smykker, tasker, sko og hatte for yderligere inspiration.

Ballkjoler

  • Lang klassisk kjole

Lange klassiske balkjoler er og bliver evergreens. Der er intet så elegant som en lang, klassisk balkjole. Vi har diverse variationer i vores kollektion. Hvad med en lang sort kjole med pailletter? Eller en englehvid balkjole med blonder? Eller en sexet rød, stram balkjole? Det er også topmoderne med bar ryg og lang slids, enten i siden eller foran, så dine ben bliver fremhævet. Vi har så mange varianter, at du kan gå shop-amok. Du kan sortere efter kjolens farve og længde på vores hjemmeside, så du kan finde din drømmekjole nemt og enkelt.

  • Prinsessekjole, pailletter og perler

Juhu, prinsessepuf er super trendy. Du kan nu endelig gå til fest, ud over bryllupper og gallafester, i dine ynglingsprinsessekjoler. Drøm dig tilbage til et smukt slot med en stor balsal og kæmpe balkon i bedste renæssancestil. Det er nemlig topmoderne med pufærmer og store voluminøse balkjoler. Du kan klæde dig i en barbiekjole og føle dig, som verdens smukkeste kvinde. Eller måske en victoriansk dronning? Du kan style dig præcist, som du vil, så længe der er ”puf” i den. Pailletter og perler er også højeste mode. Du kan vælge balkjoler med enkle paillette-mønstre som pynt, der giver et ekstra magisk touch til kjolen. Eller du kan gå all-in og vælge en kjole, som er dækket 100 % af pailletter. Du kan kombinere pailletter og perler, præcist som du vil! Blonder er desuden højeste fashion og kan både anvendes til en romantisk rokokostil eller en sexet cocktailkjole. Det er fuldstændig trendy, uanset hvad du vælger, bare det blinker, skinner, puffer og skriger af fashion. Se hele vores udvalg af balkjoler. Rigtig god fest!

Ellen Hollington

Related posts